Fit Republic
Stadion Iolanda Balas
L
M
M
J
V
S
D
Morning Workout: 07:00 - 08:00


All Day Workout: 07:00 - 08:00 sau 19:00 - 20:00
Kivu
Calm, mereu cu o vorba buna sau un zambet, iti sopteste ca ai de facut 7000 de burpees in 15 secunde. Si le faci. e genul de om care iti intra pe sub piele si reuseste sa te convinga ca poti mult mai mult decat ai crezut vreodata ca e omeneste posibil. Ai face orice numai sa nu vezi dezamagirea lui cand faci un exercitiu aiurea. Ai facut 7 serii extenuante si mai ai una: "Hai! Ultima, cea mai buna!
Alex
Argintul viu al grupului. Alex nu oboseste niciodata, iar daca se intampla, sigur e bolnav. Are o energie debordanta si o pofta de miscare contagioasa, asa incat, oricat de stors ai fi de burpies, plank-uri, mersul crabului si alte cele, tragi de tine sa nu-i dai satisfactia sa te ocarasca, macar sa poti sa-i zici vreo doua de dulce la final. Si daca ti-e dat sa-l cunosti putin mai bine decat in postura de antrenor, ai sa descoperi un suflet cald si un prieten bun.
Inscrie-te

Poate iti este cunoscut termenul de Boot Camp si te duce cu gandul la antrenamentele militare americane. Ei, bine, Fit Republic este un program inspirat din acest stil dinamic, axat pe rezultate intr-un timp relativ scurt. Antrenamentele au loc in aer liber, in parcuri, si sunt sustinute de un antrenor care ghideaza intreaga activitate. Grupele sunt create astfel incat fiecare dintre participanti sa beneficieze de atentia antrenorului si sa-si poata urmari propria evolutie.

Oricine este binevenit in program, indiferent de conditia fizica actuala. Programul permite fiecaruia sa realizeze exercitiile in propriul ritm si la intensitatea la care se simte confortabil. Antrenorul este acolo pentru a se asigura ca exercitiile sunt executate corect si ca exista o evolutie vizibila de la o sedinta la alta.

Antrenamentele

Fit Republic este un program de lucru ce activeaza toti muschii din corp. Fiecare noua sedinta este diferita, antrenorul aducand de fiecare data o noua teme si structura de exercitii care pot fi planificate in:

  • circuite de forta cu greutatea corpului sau cu accesorii, pe intervale de timp
  • sprinturi si agilitate
  • jocuri sau competitii pe echipe
  • exercitii pentru slabit si tonifiere
  • exercitii pentru imbunatatirea rezistentei

Antrenorul va fi alaturi de tine si cu sfaturi nutritionale

Ce mancam inainte si dupa antrenamente? Ce regim ar trebui sa tinem pentru a slabi? Dar pentru a creste masa musculara? Stim ca rezultatele antrenamentelor vor intarzia daca nu raspundem acestor intrebari. De aceea la Fit Republic au fost selectati doar antrenorii care pot imbina un regim sportiv cu unul nutritional, in functie de nevoile fiecarui individ. Cere sfatul antrenorului grupei tale legat de mese, frecventa si continutul lor astfel incat sa te bucuri de rezultate intr-un ritm sanatos si intr-un timp cat mai scurt.

Comunitatea Fit Republic te energizeaza si te motiveaza

Un loc foarte important in conceptul Fit Republic il ocupa grupul, comunitatea celor care aleg sa se antreneze in acest stil curajos, in aer liber, intr-un program sustinut pentru a obtine rezultate. Toti cei care s-au inscris in comunitate au recunoscut ca energia si motivatia de a continua sunt mult mai puternice atunci cand se antreneaza alaturi de alti oameni cu valori comune, decat la antrenamentele individuale.

Dupa doar 1 luna de antrenamente in Fit Republic vei observa ca ai:

  • mai multa energie
  • mai multa rezistenta
  • mai multa forta
  • mai mult tonus in brate, picioare, abdomen

Despre noi

 
Misiunea noastra este de a crea programe sportive care sa sustina transformarea fizica si mentala a cat mai multor oameni. Credem ca pentru a ramane motivat, antrenamentele trebuie sa te provoace si sa iti dea o stare de bine, de energie si entuziasm. Pentru ca atunci cand faci ceva cu placere, te simti implinit si cand ajungi sa arati si sa te simti asa cum ti-ai dorit, esti cu adevarat fericit.

Powered by:

 
7card.ro